درد سیاتیک و درمان آن‌

یکی از مهم‌ترین اعصابی که در بدن انسان قرار دارد، عصب سیاتیک است.این عصب در قسمت پشتی ران پا قرار دارد و ناحیه‌ای به شدت حساس به حساب می‌آید، زیرا با وارد شدن کوچک‌ترین آسیبی به این قسمت، می‌تواند درد بسیار زیادی را به فرد متحمل کند. در ادامه بیشتر به درد سیاتیک خواهیم پرداخت.
درد سیاتیک
زمان مطالعه: 3 دقیقه

اختلال سیاتیک چیست و به چه علت ایجاد می‌شود؟

درد سیاتیک اختلالی است که عمدتاً بزرگسالان بالای 40 سال را تحت تاثیر قرار می‌دهد. عصب سیاتیک در پا در اثر این عارضه آسیب می‌بیند و باعث درد، تورم و ناراحتی شدید می‌شود. این بیماری کاملاً آزاردهنده است و همانطور که قبلاً گفته شد، فرد را از انجام کارهای عادی خود باز می‌دارد. با توجه به اینکه فیزیوتراپی دیسک کمر و سیاتیک یکی از گزینه های درمانی برای این بیماری است، سوال اصلی این است که آیا موثر و مفید است یا خیر. در اکثر شرایط، پاسخ به سوال فوق بدون تردید مثبت است. بر اساس تحقیقات، درمان فیزیکی دیسک کمر و سیاتیک منجر به بهبودی کامل در اکثر بیماران شده است.

فیزیوتراپی کمر و دیسک کمر

درمان سیاتیک چیست؟

همانطور که قبلا ذکر شد، سیاتیک می‌تواند بسیار دردناک باشد و می‌تواند فعالیت های روزانه را مختل کند. اگر شما نیز با درد سیاتیک دست و پنجه نرم می کنید، طبیعی است که نگرانی‌هایی در این باره داشته باشید.

خبر خوب این است که با پیشرفت علم و استفاده از تمرینات فیزیوتراپی برای درد سیاتیک، درمان این عارضه دور از دسترس نیست و هر بیمار می‌تواند در کمترین زمان ممکن با فیزیوتراپی سیاتیک سلامتی را به بدن خود بازگرداند.

توصیه می شود در صورت مشاهده علائم فتق دیسک و سیاتیک با پزشک خود مشورت کنید. پس از معاینه، پزشک می تواند راه حل های مناسب برای درمان سیاتیک را پیشنهاد دهد.

بیشترین درصد درمان این عارضه از طریق استفاده از تمرینات فیزیوتراپی برای عصب سیاتیک انجام می‌شود.

درمان سیاتیک

تمرینات فیزیوتراپی برای سیاتیک

این تمرینات فیزیوتراپی برای سیاتیک باعث تقویت عضلات، افزایش انعطاف پذیری و کاهش فشار روی دیسک کمر می‌شود. برای اطمینان از اینکه این تمرینات فیزیوتراپی سیاتیک به عصب سیاتیک کمک می کند، لازم است این تمرینات زیر نظر فیزیوتراپیست یا متخصص مجرب انجام شود. در غیر این صورت، اگر این تمرینات فیزیوتراپی را به طور مستقل و نادرست انجام دهید، ممکن است آسیب بیشتری به بدن خود وارد کنید.

ورزش پلانک برای سیاتیک

ورزش پلانک برای سیاتیک یکی از مفیدترین تمرینات فیزیوتراپی به شمار می‌رود. این تمرین پشت، شکم و پاها را تمرین می دهد. برای انجام این تمرین، روی سینه و بازوها روی زمین دراز بکشید، سپس بایستید و پشت پاهایتان را روی زمین بگذارید. سپس با فشار دادن روی بازوها و پاها بدن خود را در یک خط مستقیم نگه دارید. تمرینات کششی، تمرینات تنفسی و تمرینات قابل قبول نیز در درمان دیسک کمر و سیاتیک مفید هستند. حفظ وضعیت مناسب نشستن و خوابیدن نیز برای به حداقل رساندن علائم دیسک کمر و سیاتیک مفید است.

درد سیاتیک

الکتروتراپی برای درمان درد سیاتیک

تحریک الکتریکی اعصاب از طریق پوست بیمار، یکی از روش‌هایی است که از آن در الکتروتراپی استفاده می‌شود. تعداد جلسات الکتروتراپی بر اساس شدت و نوع آسیب وارد شده به بیمار و طول دوره درمان تنظیم شده و بسته به نوع آسیب در بیمار، هزینه انجام آن نیز می‌تواند متفاوت باشد.

سوالات متعدد درباره فیزیوتراپی

فیزیوتراپی چه کمکی می‌کند؟

انواع مختلفی از بیماری‌ها هستند که می‌توانند به کمک فیزیوتراپی درمان شوند، بیشتر این بیماری‌ها مربوط به استخوان‌ها، مفاصل، اعصاب، عضلات و بافت‌های نرم می‌شوند.

فیزیوتراپی چند جلسه طول می‌کشد؟

تعیین این که با قاطعیت بگوییم که چند جلسه برای درمان و بهبود کامل نیاز است، غیر ممکن است، تعداد جلسات مورد نیاز برای هر فرد و نسبت به سطح و نوع آسیب متفاوت می‌باشد.

جلسات فیزیوتراپی چقدر زمان می‌برد؟

به نسبت سطع و شدت آسیب، زمان هر جلسه فیزیوتراپی می‌تواند متفاوت باشد اما معمولا این جلسات بین 60 الی 90 دقیقه زمان بر است.

درباره کلینیک فیزیوتراپی رادین

در کلینیک تخصصی فیزیوتراپی رادین، بهترین فیزیوتراپی تهران، واقع در اقدسیه تهران، با استفاده از بروز‌ترین امکانات درمانی و با حضور همکاران فیزیوتراپیست با تجربه، و کادر درمانی مجرب و حرفه‌ای، در فضایی آرام و دلنشین ارائه کننده خدمات درمانی و ارتقای سلامت در حوضه اسکلتی و عضلانی هستیم.

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاهده ویدیو‌های آموزشی و آشنایی بیشتر با کلینیک، صفحه اینستاگرام کلینیک فیزیوتراپی رادین را دنبال کنید

شما می‌توانید برای اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت با کلینیک فیزیوتراپی رادین در تماس باشید

5 4 رای ها
امتیاز این مطلب
guest

0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

دیگر مقالات آموزشی

بیماری های دژنراتیو چیست؟ فیزیوتراپی بیماری های دژنراتیو

زمان مطالعه: 13 دقیقهبیماری های دژنراتیو چیست و فیزیوتراپی بیماری های دژنراتیو چگونه است؟ بیماری‌های دژنراتیو سیستم عصبی از گروهی از اختلالات عصبی است که تغییرات ناشی از تخریب تدریجی سلول‌های عصبی را در بدن ایجاد می‌کنند. این بیماری‌ها باعث تضعیف و خسارت به عملکرد عصبی می‌شوند و ممکن است به طور تدریجی تاثیر گسترده ای بر حافظه، حرکت، هوشیاری و سایر عملکردهای عصبی افراد بگذارند.

درد سیاتیک و درمان آن‌

زمان مطالعه: 3 دقیقهیکی از مهم‌ترین اعصابی که در بدن انسان قرار دارد، عصب سیاتیک است.این عصب در قسمت پشتی ران پا قرار دارد و ناحیه‌ای به شدت حساس به حساب می‌آید، زیرا با وارد شدن کوچک‌ترین آسیبی به این قسمت، می‌تواند درد بسیار زیادی را به فرد متحمل کند. در ادامه بیشتر به درد سیاتیک خواهیم پرداخت.

سندروم پای کوتاه چیست؟ درمان اختلاف طول پا از طریق فیزیوتراپی

زمان مطالعه: 13 دقیقهسندروم پای کوتاه چیست و درمان اختلال پا از طریق فیزیوتراپی چگونه است؟ سندروم پای کوتاه یا کوتاهی پای ناشی از عوامل مختلفی مانند عوامل ژنتیکی، تغییرات ساختاری در استخوان‌ها و عضلات پا، صدمات و آسیب‌ها در طول رشد، عوامل محیطی و غیره است. این سندرم معمولاً به معنای کوتاهی طول یک یا هر دو پا نسبت به طول معمول آنها است.

نرمی استخوان در بزرگسالان چیست؟ درمان نرمی استخوان با فیزیوتراپی

زمان مطالعه: 11 دقیقهنرمی استخوان در بزرگسالان و درمان نرمی استخوان با فیزیوتراپی مباحثی است که در این مقاله مورد بحث قرار می‌گیرد. نرمی استخوان در بزرگسالان به عبارتی به معنی کاهش چگالی استخوان است. این وضعیت به علت کاهش تعادل بین فرایندهای ساخت و تخریب استخوان‌ها رخ می‌دهد.

فیزیوتراپی واوان

جنوب تهران

اسلامشهر، شهرک واون، خیابان ولیعصر، خیابان گلهای شرقی

فیزیوتراپی رادین

شمال تهران

اقدسیه، موحد‌ دانش، عزت‌ انتظامی، خیابان آستان، بن‌بست ندا

فیزیوتراپی رادسام

شرق تهران

مترو سبلان، خیابان شهید مدنی، پلاک ۸۰۳، طبقه ۲ 

رزرو نوبت، مشاوره رایگان