half logo

فیزیوتراپی واریس چگونه انجام می‌شود؟

برخی از مشکلات بدن ناشی از مشکلات عروقی است که باعث ایجاد ناراحتی ها و بیماری های متعدد در بخش های مختلف بدن می شود. واریس یکی از این مشکلات است که می تواند به دلیل عوامل محیطی، ژنتیکی یا سبک زندگی ایجاد شود و باعث ناراحتی، درد و تغییر شکل اندام شود. در ادامه بیشتر به موضوع فیزیوتراپی واریس خواهیم پرداخت...
فیزیوتراپی واریس
زمان مطالعه: 3 دقیقه

واریس چیست؟

فیزیوتراپی واریس یکی از متعددترین راه‌هایی است که پزشک، برای درمان واریس به بیمار توصیه می‌کند. واریس یک مشکل فیزیکی است که در اثر بزرگ شدن سیاهرگ ها یا حفره های بدن ایجاد می‌شود. به طور کلی بدن ما دارای سه رگ اصلی است.

یکی از این شریان‌ها سرخرگی است که خون را از قلب به سایر اندام های بدن می‌رساند و دیگری سیاهرگی است که برعکس عمل می‌کند و خون را از اندام ها به قلب باز می‌گرداند. مویرگ ها که در محل تلاقی شریان و ورید قرار می‌گیرند و به تبادل غذا کمک می‌کنند، نوع سوم هستند.

اگر دریچه های داخل ورید مختل شوند و نتوانند خون را به طور موثر منتقل کنند، خون در سیاهرگ ها باقی می‌ماند و ورید گشاد می‌شود و عملکرد دریچه ها به مرور زمان بدتر می‌شود. در نهایت، رگ های واریسی در نتیجه این بروز ایجاد می‌شوند.

درمان واریس

علل ایجاد واریس چیست؟

گروه و شریان های خونی بدن در یک طرف دریچه هایی دارند که بازگشت خون را محدود می‌کنند. برخی از دیواره های رگ کشیده شده و در نتیجه کاهش آنها آسیب ها و ضعف هایی در این دریچه ایجاد می‌شود که در نهایت منجر به از کار افتادن آن می‌شود.

در این حالت جریان خون به قلب مشکل دارد و خون در رگ‌ها جمع می‌شود. این می تواند با وجود برخی بیماری‌ها، اختلالات و سایر متغیرهای محیطی ایجاد شود. در ادامه به بعضی علل ایجاد واریس خواهیم پرداخت:

نحوه شناسایی واریس چگونه است؟

تشخیص به موقع همیشه منجر به درمان سریعتر مشکل و اجتناب از عواقب شدید و سنگین می‌شود. تشخیص واریس، اگر به موقع انجام شود، می تواند به اثربخشی درمان و بهبودی کمک بسزایی کند.

پس از مشاهده علائم فوق، فرد به پزشک مراجعه می‌کند که علائم و سوابق پزشکی بیمار را ارزیابی می‌کند و همچنین آزمایش‌های مختلفی را برای تعیین منشاء مشکل و میزان آن انجام می‌دهد:

فیزیوتراپی واریس

راه‌های درمان واریس

در روش فیزیوتراپی از راه‌‌های مختلفی، درمان واریس انجام می‌شود که مجموعه این راه‌ها، به فیزیوتراپی واریس شناخته می‌شوند. در ادامه به بعضی از این راه‌ها اشاره خواهیم کرد…

فیزیوتراپی ورزشی برای درمان واریس

ورزش یکی از بهترین و مفیدترین روش‌های درمانی فیزیوتراپی شناخته می‌شود و یک فعالیت بدنی ساختاری، مکرر است و با هدف بهبود و حفظ سلامت جسمانی در بهترین شرایط انجام می‌شود.

فیزیوتراپیست هنگام تجویز ورزش یا فیزیوتراپی، دوز مناسب و عوارض جانبی احتمالی آن را در نظر می‌گیرد و به تناسب شرایط بدنی بیمار آن را تجویز می‌کند.

باشگاه ورزشی

مگنت تراپی برای درمان واریس

در روش مگنت تراپی تلاش می‌شود تا با برقرار کردن تعادل یونی و مغناطیسی و همچنین بالا بردن سطح اکسیژن رسانی به بافت‌های بدن، به درمان هر چه سریع‌تر واریس و نیز ترمیم و بهبودی آن پرداخته شود.

مگنت تراپی

سوالات متداول

فیزیوتراپی چه کمکی می‌کند؟

انواع مختلفی از بیماری‌ها هستند که می‌توانند به کمک فیزیوتراپی درمان شوند، بیشتر این بیماری‌ها مربوط به استخوان‌ها، مفاصل، اعصاب، عضلات و بافت‌های نرم می‌شوند.

فیزیوتراپی چند جلسه طول می‌کشد؟

تعیین این که با قاطعیت بگوییم که چند جلسه برای درمان و بهبود کامل نیاز است، غیر ممکن است، تعداد جلسات مورد نیاز برای هر فرد و نسبت به سطح و نوع آسیب متفاوت می‌باشد.

جلسات فیزیوتراپی چقدر زمان می‌برد؟

به نسبت سطع و شدت آسیب، زمان هر جلسه فیزیوتراپی می‌تواند متفاوت باشد اما معمولا این جلسات بین 60 الی 90 دقیقه زمان بر است.

درباره کلینیک فیزیوتراپی رادین

در کلینیک تخصصی فیزیوتراپی رادین، بهترین فیزیوتراپی تهران، واقع در اقدسیه تهران، با استفاده از بروز‌ترین امکانات درمانی و با حضور همکاران فیزیوتراپیست با تجربه، و کادر درمانی مجرب و حرفه‌ای، در فضایی آرام و دلنشین ارائه کننده خدمات درمانی و ارتقای سلامت در حوضه اسکلتی و عضلانی هستیم.

شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاهده ویدیو‌های آموزشی و آشنایی بیشتر با کلینیک، صفحه اینستاگرام کلینیک فیزیوتراپی رادین را دنبال کنید

شما می‌توانید برای اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت با کلینیک فیزیوتراپی رادین در تماس باشید

5 2 رای ها
امتیاز این مطلب
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

فهرست مطالب

دیگر مقالات آموزشی

فیزیوتراپی مچ دست و عصب رادیال (Radial Nerve )چگونه است؟

زمان مطالعه: 6 دقیقه پیشگیری از مبتلا شدن به آسیب عصب رادیال یا افتادگی مچ دست از اهمیت بالایی برخوردار است. با رعایت اقداماتی مانند استفاده از وسایل حفاظتی، استفاده از فنرها و پشتیبان‌های مچ دست، تقویت عضلات و ارتقا انعطاف، رعایت اصول ایمنی و استراحت مناسب و فیزیوتراپی مچ دست می‌توانید خطر ابتلا به آسیب عصب رادیال یا افتادگی مچ دست را به کمترین حد ممکن برسانید.

بونیون یا بیماری هالوکس والگوس(انحراف شست پا) چیست؟

زمان مطالعه: 6 دقیقه بیماری هالوکس والگوس (Halox-Walgeist) یا انحراف شست پا، همچنین با نام بونیون (Bunion) شناخته می‌شود، یک مشکل پزشکی مرتبط با پا است. این مشکل در اثر تغییرات ساختاری در استخوان‌ها و مفاصل پا رخ می‌دهد.

بونیون معمولاً در پای بزرگ ایجاد می‌شود و به صورت یک توده مرزی یا تومور کوچک در ناحیه پای اول (ابتدایی) شکل می‌گیرد. در این حالت، انگشت شست و پا به سمت بیرون خم می‌شود و استخوان بزرگ پا (استخوان پهن پا) به داخل منحنی می‌شود. این ممکن است باعث ایجاد درد، التهاب و مشکلات در راه رفتن شود.

علت ایجاد بونیون معمولاً به عواملی نظیر استفاده مداوم از کفش‌های برش‌دار، فشار طولانی مدت بر ناحیه پای، تغییر ساختاری در استخوان‌ها و مفاصل پا و وراثت بر می‌گردد.

درمان بونیون معمولاً شامل استفاده از کفش‌های مناسب با فضای کافی برای انگشتان پا، استفاده از پشتیبان‌های ارتوپدیک، فیزیوتراپی و در موارد شدید‌تر، جراحی جهت برطرف کردن تغییرات ساختاری استخوان و مفاصل است.

فیزیوتراپی کف لگن، درد ناحیه لگن

زمان مطالعه: 12 دقیقه فیزیوتراپی کف لگن یا توانبخشی کف لگن نوع خاصی از فیزیوتراپی میباشد که برای درمان بیماری‌ها و درد ناحیه لگن استفاده می‌شود. به مجموعه اقداماتی که برای فیزیوتراپی لگن و درد ناحیه لگن صورت میپذیرد فیزیوتراپی کف لگن گفته میشود.

انگشت چنگالی پا چیست؟ فیزیوتراپی انگشت چنگالی پا

زمان مطالعه: 8 دقیقه انگشت چنگالی پا یا همان هالوکس ولوگرنس (Hallux Valgus)، یک حالت تغییر شکلی در پا است که در آن، انگشت بزرگ پا به سمت بیرون خم شده و به سمت انگشتان دیگر متمایل می‌شود. در این مقاله به توضیح آن و فیزیوتراپی و درمان آن می پردازیم. این حالت معمولاً با تشکیل یک توده استخوانی در انگشت بزرگ پا همراه است که به عنوان یک کتانیتس یا تومور استخوانی شناخته می‌شود.

فرم رزرو نوبت و مشاوره